18+

06. Nov kl. 15:00 - 20. Dec kl. 15:00 Elverum Frivilligsentral, Kommunehuset Folkvang. Inngang på nordsiden av bygget.Arrangør: Elverum Frivilligsentral

Er du over 18 år og kunne tenkt deg et større nettverk i Elverum?

Aldersgruppe: 18 til 25 år

Oppmøte: Elverum Frivilligsentral, Kommunehuset Folkvang. Inngang på nordsiden av bygget.

Elverum Frivilligsentral planlegger å starte opp med en ny aktivitet som i større grad inkluderer og engasjerer ungdommene over 18 år i Elverum. Vi ser enorme utviklingsmuligheter i å gjøre Frivilligsentralen til en plass der det er gøy og sosialt for de unge å være også. Her skal det være åpent for alle, uavhengig av alder. 

Vi håper at dette kan være et tilbud som kan bidra til at de unge som bor her i Elverum kan utvide nettverket sitt og få nye venner.  Kanskje er du nyinnflyttet som student eller du har bodd her hele livet. Uansett er det alltid moro å få nye venner og kontakter! Dette skal være et lavterskeltilbud som drives av og med ungdom. Vi ser for oss å arrangere brettspillkveld, filmkveld, båltur, lage middag sammen og lignende. Men her er vi også åpne for at deltagerne selv kan bestemme hva som skal skje i gruppa. 

Kunne du tenkt deg å være med? Ta kontakt med Frivilligsentralen eller kom innom for en hyggelig prat. Har du lyst til å være med å lede gruppen – ta kontakt så raskt som mulig. [email protected] eller tlf. 95467801.

Elverum frivilligsentral – 18+

 
Legg til i din kalender
Slett campus-cookie!