Fortell oss din mening – bli med i trekningen av kule sommerpremier!

Vil du helst få informasjon fra oss direkte i innboksen din, eller vil du følge oss på TikTok? Eller kanskje det holder med at vi oppdaterer nettsidene våre med nyheter? Vi vil høre hvordan du vil høre fra oss!

Vi i SINN ønsker mer informasjon om vår målgruppe, som hovedsakelig er studenter ved Høgskolen i Innlandet, LIMPI og Centric IT academy. Derfor vil vi stille noen spørsmål om akkurat dine behov og ønsker rundt informasjon om våre tilbud og tjenester. Dette er en gyllen mulighet til å komme med innspill til hvordan du ønsker at vi skal kommunisere framover.

Vi trekker ut fire heldige vinnere som vinner en kul sommerpremie, blant alle som svarer og legger igjen sin kontaktinformasjon.

Fristen for å svare på undersøkelsen er 14. juni. Undersøkelsen tar bare rundt fem minutter å gjennomføre. Pass på å bruke de åpne spørsmålene til å tydeliggjøre hva du mener. 

QR-kode
Dersom du sitter på PC kan du scanne QR-koden med telefonen din for å komme til undersøkelsen.

Svarene på undersøkelsene er anonyme. Dersom du ønsker å delta i trekningen om å vinne en av premiene, må du legge igjen navn og kontaktinformasjon. Svarene dine forblir anonyme selv om du legger igjen denne informasjonen.

Vi ser fram til å få se alle svarene og tilbakemeldingene dere kommer med. På forhånd takk!