Husleiebetaling

Husleie og evt. vaskeri, gebyrer osv. faktureres månedlig med forfallsdato den 15. i aktuell måned (dvs. husleie fra den 1. til den siste datoen i måneden).

Vi sender ikke ut vanlige papirfakturaer, men du finner fakturaen på Min side. Normalt får du varsling når ny faktura er lagt ut.
Dersom du ikke benytter eFaktura som er den enkleste måten å betale faktura på, må du logge deg inn på Min side for å få tilgang til fakturaen din.
Du kan enten betale med bankkort/BankAxess på Min side, eller betale direkte i nettbanken din.
Med BankAxess gjennomføres betalingen direkte fra bankkontoen din og du godkjenner betalingen med BankID. Avtale om BankAxess og BankID oppretter du selv i nettbanken din.

Hvordan kan du inngå eFaktura?​

Kundenummeret ditt hos Studentsamskipnaden i Innlandet er eFaktura-referanse (kundenummeret finner du på Min profil på Min side.

1. Opprett avtale nå – Logg deg inn i nettbanken din og finn oss som tilbyder av eFaktura i nettbanken.
 
2. Tilbud i nettbanken – Når du betaler din neste regning fra oss, vil du i de fleste nettbanker bli spurt om du ønsker å opprette en eFaktura-avtale. Ved å akseptere tilbudet opprettes avtalen. Du får beskjed når avtalen trer i kraft. Husk at du må betale fakturaer fra SINN som normalt inntil avtalen er aktivisert.
 
3. Kontakt banken – Kontakt din bank direkte for å opprette eFaktura.​

 

Purring og inkasso

Betales ikke fakturaen ved forfall, overføres den til vår samarbeidspartner Visma Financial Solutions AS for purring og betalingsoppfølging.