Vil du bidra til et enklere og bedre studentliv i Innlandet?

Er du butikkmedarbeideren vi ser etter til våre bokhandler i Elverum og Rena? 

Vi ønsker oss en kollega som er engasjert, positiv og utadvendt. Du har gjennomføringsevne og blikk for detaljer, er ryddig og strukturert og tar tak der det er behov. Du er også med på å virkeliggjøre SINN sitt mål om å gjøre hverdagen enklere og bedre for studentene ved Høgskolen i Innlandet.    

Dette er en fast 60 % stilling, fordelt på bokhandelen på Rena og Elverum (2 dager på hver). Stillingen kan også deles på to personer med 30% stilling i hver bokhandel.

Bokhandelen ligger sentralt plassert på Høgskolen i Innlandet, studiested Elverum og Rena. Vi selger faglitteratur og rekvisita tilknyttet studiene ved studiestedet.

Se fullstendig stillingsannonse på Finn.no


Vi søker studentkoordinatorer til et spennende treårig prosjekt!

Studentsamskipnaden i Innlandet skal i samarbeid med Høgskolen i Innlandet starte opp et treårig prosjekt som har fått navnet «Trygg førsteårsstudent». I den anledning har vi opprettet tre nye og spennende stillinger som skal bygge opp en forebyggende tjeneste under velferdsavdelingen, i prosjektperioden med oppstart 10.8.2020. Hver studentkoordinator har ansvar for sitt studiested:

  • Studentkoordinator 100 % Lillehammer
  • Studentkoordinator 100 % Hamar / Blæstad
  • Studentkoordinator 60 % Elverum

Se fullstendige stillingsannonser på finn.no:


SINN søker markedsrådgiver i 100% stilling (stilling besatt)

Vi ser etter en dyktig og talentfull markedsfører som har god digital forståelse og evnen til å produsere godt og tilpasset innhold til alle våre kanaler. Stillingen er et ettårig engasjement, med mulighet for fast ansettelse.

Se fullstendig stillingsannonse på finn.no


Vi søker butikkmedarbeider med fagansvar til 100% fast stilling på Hamar (stilling besatt)

SINN Bok ligger sentralt plassert på campus og vi selger faglitteratur og rekvisita tilknyttet studiene ved studiested Hamar.

Vi ønsker oss en kollega som er engasjert, positiv og utadvendt. Du har gjennomføringsevne og et blikk for detaljer. Du er ryddig og strukturert og tar tak der det er behov. Du er også med på å virkeliggjøre SINN sine mål om å gjøre hverdagen enklere og bedre for studentene ved Høgskolen i Innlandet.

Se fullstendig stillingsannonse på finn.no