Er du vår nye psykolog eller samtaleterapeut?

Vi har ledig to spennende stillinger i vår helse- og velferdsavdeling.

Er du trygg og raus, og vil være med på å skape et enklere og bedre studentliv for studenter ved Høgskolen i Innlandet, Limpi og Centric IT Academy? Da vil vi høre fra deg!

Vi er på jakt etter:

Klikk på linkene for å lese mer, og sende inn din søknad. Vi ser fram til å høre fra deg!


 

Vil du bidra til et enklere og bedre studentliv i Innlandet?

Vi ser etter en trygg og utviklingsorientert velferdssjef til å lede SINN Velferd (Stilling besatt)

Vår nye velferdssjef skal bidra til samhandling og videreutvikling av SINNs samlede arbeid innen virksomhetsområdet SINN Velferd, internt i SINN, overfor våre studenter og Høgskolen i Innlandet.

Virksomhetsområdet omfatter helse (samtaletjenester og forebyggende arbeid), to studentbarnehager, samt utvikling av nye velferdstjenester som bidrar til vår visjon: «Enklere og bedre studentliv!»

Stillingen innebærer tett samarbeid med øvrige virksomhetsområder i SINN, utdanningsinstitusjonene, studentorganisasjonene, vertskommuner og andre aktører. Som Velferdssjef rapporterer du til administrerende direktør og inngår i selskapets ledergruppe.

Se fullstendig utlysning på finn.no

Søknad med CV, attester og referanser sendes til HR-sjef Hege Smedbakken på [email protected] innen 21. juni 2020. For mer informasjon- ta kontakt med administrerende direktør Erik Ulateig på tlf. 901 17 929.


Er du butikkmedarbeideren vi ser etter til våre bokhandler i Elverum og Rena? (Stillinger besatt)  

Vi ønsker oss en kollega som er engasjert, positiv og utadvendt. Du har gjennomføringsevne og blikk for detaljer, er ryddig og strukturert og tar tak der det er behov. Du er også med på å virkeliggjøre SINN sitt mål om å gjøre hverdagen enklere og bedre for studentene ved Høgskolen i Innlandet.    

Dette er en fast 60 % stilling, fordelt på bokhandelen på Rena og Elverum (2 dager på hver). Stillingen kan også deles på to personer med 30% stilling i hver bokhandel.

Bokhandelen ligger sentralt plassert på Høgskolen i Innlandet, studiested Elverum og Rena. Vi selger faglitteratur og rekvisita tilknyttet studiene ved studiestedet.

Se fullstendig stillingsannonse på Finn.no

Søknad med CV, attester og referanser sendes HR-sjef Hege Smedbakken på [email protected], innen 11.06.20.


Vi søker studentkoordinatorer til et spennende treårig prosjekt! (Stillinger besatt) 

Studentsamskipnaden i Innlandet skal i samarbeid med Høgskolen i Innlandet starte opp et treårig prosjekt som har fått navnet «Trygg førsteårsstudent». I den anledning har vi opprettet tre nye og spennende stillinger som skal bygge opp en forebyggende tjeneste under velferdsavdelingen, i prosjektperioden med oppstart 10.8.2020. Hver studentkoordinator har ansvar for sitt studiested:

  • Studentkoordinator 100 % Lillehammer
  • Studentkoordinator 100 % Hamar / Blæstad
  • Studentkoordinator 60 % Elverum

Se fullstendige stillingsannonser på finn.no

Praktisk info

  • Førstegangsinterjvu er satt av til: 18. og 19 juni.
  • Ved spørsmål, kontakt Cesilie Robertsen på tlf.: 906 31 991
  • Søknad og Cv sendes til HR-sjef Hege Smedbakken på [email protected]
  • Søknadsfrist: 11.06.2020
  • Oppstart 10.08.2020

SINN søker markedsrådgiver i 100% stilling (stilling besatt)

Vi ser etter en dyktig og talentfull markedsfører som har god digital forståelse og evnen til å produsere godt og tilpasset innhold til alle våre kanaler. Stillingen er et ettårig engasjement, med mulighet for fast ansettelse.

Se fullstendig stillingsannonse på finn.no


Vi søker butikkmedarbeider med fagansvar til 100% fast stilling på Hamar (stilling besatt)

SINN Bok ligger sentralt plassert på campus og vi selger faglitteratur og rekvisita tilknyttet studiene ved studiested Hamar.

Vi ønsker oss en kollega som er engasjert, positiv og utadvendt. Du har gjennomføringsevne og et blikk for detaljer. Du er ryddig og strukturert og tar tak der det er behov. Du er også med på å virkeliggjøre SINN sine mål om å gjøre hverdagen enklere og bedre for studentene ved Høgskolen i Innlandet.

Se fullstendig stillingsannonse på finn.no