Ukens meny – Lillehammer

Lunsj 11.00-13.00.  Middag 13.00-16.30 (fredag 12.00- 15.30).

Uke 8 – Varm suppe og havregrøt hver dag
Mandag
Varmrett:
Baktpotet med tilbehør
Karbonader med grønnsaker
Fiskekaker med råkost
Tirsdag
Varmrett:
Wok med kylling, kjøttdeig eller vegetar
Fish`n Chips med remulade
Onsdag
Varmrett:
Fajitas + vegetar
Nakkekotelett med surkål*
Lettsaltet torskefilet med gulrotstuing
Torsdag
Varmrett:
Tacotorsdag (1300-1700)
Gratinert ørretfilet med agurksalat
Fredag
Varmrett:
Risengrynsgrøt med saft
Hamburgertallerken
Entrecote med fløtegratinerte poteter
Uke 9
Mandag
Varmrett:
Pitabrød med kylling + vegetar
Viltgryte med tyttebær
Rødspette med råkost
Tirsdag
Varmrett:
Pasta Carbonara, Bolognes, vegetar
Laksefilet med tilbehør
Onsdag
Varmrett:
Grillpølser med potetmos + vegetar
Medisterkaker med kålstuing
Fiskeboller i hvit saus
Torsdag
Varmrett: 
Tex/mex-torsdag
Stekt seifilet med rømmesaus
Fredag
Varmrett:
Risengrynssgrøt med saft
Hamburgertallerken