Ukens meny – Lillehammer

Lunsj 11.00-13.00.  Middag 13.00-16.30 (fredag 12.00- 15.30).

Uke 38 – Varm suppe og havregrøt hver dag
Mandag
Lunsj:
Pasta Carbonara og vegetar
Middag: 
Kjøttkaker med kålstuing
Middag: 
Fiskekarbonader med hvitløk og purre
Tirsdag
Lunsj: 
Børek med salat
Middag: 
Kyllinggryte med sopp og bacon
Middag: 
Seibiff med løk
Onsdag
Lunsj:
Omelett med brød og vegetar
Middag: 
Chilli con carne
Middag: 
Ørretfilet med pasta
Torsdag
Lunsj:
Fajitas med kylling og vegetar
Middag: 
Lammefrikassé
Middag: 
Fiskeboller i hvit saus
Fredag
Varmrett: 
Risengrynsgrøt med saft
Varmrett: 
Hamburgertallerken
Uke 39 – Varm suppe og havregrøt hver dag
Mandag
Lunsj:
Bakt potet med tilbehør og vegetar
Middag: 
Kjøttboller i fløtesaus
Middag: 
Fish’n’chips med remulade
Tirsdag
Lunsj: 
Pannekaker med syltetøy
Middag: 
Lasagne med salat og brød
Middag: 
Lettsaltet torsk med bacon og ertestuing
Onsdag
Lunsj:
Tacolunsj og vegetar
Middag: 
Taco med tilbehør
Middag: 
fjellørret med agurksalat og rømmesaus
Torsdag
Lunsj:
Blomkål- og brokkoligrateng
Middag: 
Fårikål
Middag: 
Fiskegryte med grønnsaker
Fredag
Varmrett: 
Risengrynsgrøt med saft
Varmrett: 
Hamburgertallerken