Ukens meny – Lillehammer
Lunsj 11.00-13.00. Middag 13.00-16.30 (fredag 12.00- 15.30).
Uke 8 – Varm suppe og havregrøt hver dag |
Mandag Varmrett: Baktpotet med tilbehør Karbonader med grønnsaker Fiskekaker med råkost |
Tirsdag Varmrett: Wok med kylling, kjøttdeig eller vegetar Fish`n Chips med remulade |
Onsdag Varmrett: Fajitas + vegetar Nakkekotelett med surkål* Lettsaltet torskefilet med gulrotstuing |
Torsdag Varmrett: Tacotorsdag (1300-1700) Gratinert ørretfilet med agurksalat |
Fredag Varmrett: Risengrynsgrøt med saft Hamburgertallerken Entrecote med fløtegratinerte poteter |
Uke 9 |
Mandag Varmrett: Pitabrød med kylling + vegetar Viltgryte med tyttebær Rødspette med råkost |
Tirsdag Varmrett: Pasta Carbonara, Bolognes, vegetar Laksefilet med tilbehør |
Onsdag Varmrett: Grillpølser med potetmos + vegetar Medisterkaker med kålstuing Fiskeboller i hvit saus |
Torsdag Varmrett: Tex/mex-torsdag Stekt seifilet med rømmesaus |
Fredag Varmrett: Risengrynssgrøt med saft Hamburgertallerken |