Oppdag Velferdsløftet – et løfte fra oss til dere

Vi i SINN har gleden av å presentere prosjektet Velferdsløftet, som vi håper skal bidra til at den spesielle tiden vi er inne i blir litt bedre for dere studenter. Se hvordan vi tenker å gjøre det!

Dette året er spesielt for oss alle. Vi i SINN har lurt på hvordan vi kan gjøre livet til studentene enklere og bedre nå når studiehverdagen ikke er slik den pleier, og hvordan vi kan gjøre en ekstra innsats for dere i krevende tider. Vi har landet på en unik satsing vi har kalt Velferdsløftet, hvor vi inviterer dere til aktiviteter og møteplasser der dere både finner våre kjente tjenester og tilbud, men også litt nytt med flere aktiviteter – i tillegg til å bli godt tatt vare på.​

Vi ønsker å invitere dere til campus eller andre møteplasser under trygge rammer, så smittevern er et selvsagt premiss for alle aktivitetene. Det er kun smilet som skal smitte ? Med trygge rammer mener vi også at det skal være trygt å komme om du har noen bekymringer, eller om du ikke har blitt kjent med noen medstudenter ennå – det er akkurat dette vi håper å hjelpe med. 

Velferdsløftet skal spille på lag med både studiestedene og studentsamfunnene. Prosjektperioden er fra november 2020 til juni 2021.

Det betyr at allerede i løpet av neste uke, i uke 45, vil den første av aktivitetene starte opp – da har vi en hyggelig frokost på onsdag. Noen aktiviteter vil være på alle studiesteder, noe vil skje der vi har kantiner og noen ting vil være unikt på hvert studiested. Nærmere tidspunkt, beskrivelse, eventuell påmelding og andre praktiske ting i forbindelse med aktivitetene vil vi legge ut fortløpende i våre kanaler – så pass på å følge oss både på sinn.no, Facebook og Instagram slik at du får det med deg. 

Eksempler på aktiviteter du vil se fram mot jul er: 

  • Bingo i kantinene
  • Frokostbuffet på onsdager
  • Walk & talk i lunsjen
  • Filmkveld
  • Førjulsturné med SINN-vogna, med utdeling av gløgg, pepperkaker og god stemning

Etter jul vil enda flere spennende aktiviteter og møteplasser dukke opp – for eksempel kurs og temakvelder.

Vi håper dere vil delta på flere av aktivitetene, og vi gleder oss til å se dere!

Vi vil høre dine innspill

Fram til nå er det ansatte i SINN, styret, studentprestene og studentsamfunnene som har kommet med innspill til hvilke aktiviteter og møteplasser vi kan ha. Vi har et stort bibliotek med ideer, men vi kan aldri få nok! Dermed vil vi mer enn gjerne høre om det er noe du ønsker vi skal finne på i perioden fram til 2021. 

Er det noe du savner av aktiviteter? Vil du ha kurs i noe spesielt? Vet du om noen med et talent som kan ha underholdning en kveld? Ønsker du en måte å finne nye venner på?

Fortell oss hva vi kan gjøre for at du får et enklere og bedre studentliv!

Send inn dine innspill og forslag gjennom skjemaet.