Problemer med vaskeriet

Sjekk disse tipsene hvis du har problemer med innlogging eller betaling i vaskeriet.

Problem med innlogging

Får du ikke logget deg på, innbetalt eller reservert vasketid? Her er noen tips som kan løse problemet.

 1. Java må være installert.
 2. Mac kan benyttes uten problem, men sørg for at browseren er oppdatert til nyeste versjon og at evt. nødvendige «plug-ins» er installert
 3. Hvis skjermbildet etter innlogging er ufullstendig, sjekk om du har popup-blokker. Skru i så fall av denne.
 4. I brukernavnet er det vanskelig å skille mellom 0 (null) og O (stor bokstav), mellom 1(en) og I (stor bokstav). Husk store bokstaver. De fleste tegn er bokstaver, men det benyttes også tall.
 5. Brukernavnet kan legges inn med eller uten mellomrom.
 6. I passordet er det viktig å skille mellom store og små bokstaver
 7. Det er mulig å endre brukernavn og passord til noe som er lett for deg å huske. Dette må du gjøre i hvert enkelt vaskeri du ønsker å benytte da det lagres lokalt i vaskeriet.
 8. Hvis du glemmer egendefinert brukernavn og passord, kan du alltid logge på med ditt opprinnelige brukernavn og passord.

Problem med betaling til vaskekortet/brikken:

Ved betaling over Internett krever flere og flere kortutstedere at man legitimerer seg via 3D-secure. Dette betyr i praksis at man må benytte samme identifisering når man betaler med kort på nettet som man gjør når man betaler en regning i nettbanken. Normalt er dette en kodebrikke som kalles Bank ID.

For å kunne gjennomføre betaling av vask over nettet, må man derfor ha tilgang til de samme opplysningene som når man skal gjennomføre en betaling i nettbanken.

De mest vanlige feilmeldingene som fremkommer når en betaling er avvist i vasksystemet er:

 • «Feil kortnummer» – prøv på nytt
 • «Kortet er utløpt» – benytt et annet kort som fortsatt er gyldig.
 • «Feil CVV-nr.» – prøv på nytt. CVV-nr er de tre siste sifrene som vanligvis står skrevet inn i signaturfeltet på baksiden av kortet
 • «Ikke dekning» – banken har avvist kortet fordi det ikke er nok penger på kontoen.

Dersom disse tingene er ok, og det fortsatt ikke er mulig å gjennomføre innbetalingen, anbefaler vi at du tar kontakt med banken som har utstedt kortet. Det er banken som best kan forklare hvorfor de har avvist innbetalingen til vaskesystemet.