Seminargata 37

Adresse
Seminargata 37, 2317 Hamar
Se Vy eller Innlands Trafikk for å se hvordan du kommer deg hit.

Se punktene under for nyttig og praktisk informasjon som gjelder for din bolig og bosted:

Vaskeri

Det er vaskeri i underetasjen i Seminargata 35. Last ned appen Appwash eller bruk appwash.com, registrer bruker og følg instruksjoner i vaskeriet eller her.
Vaskemiddel og skyllemiddel doseres automatisk i vaskemaskinene så du trenger ikke eget. Industrivaskemaskinene skyller ut alt av vaskemiddel/skyllemiddel, så de med allergier/ømfintlig hud kan også bruke de inkluderte vaskemidlene.

Det er lås/døråpner på veggen ved ytterdøren i Seminargata 35, slik at du har tilgang til vaskeriet. Lås opp med bolignøkkelen din via den midterste låsen.

Boenhetene

1-roms leilighetene er møblerte med seng (90×200), skrivepult med stol, gardiner og garderobeskap. Eget kjøkken med komfyr og kjøleskap/fryser.
2-roms leilighetene er umøblerte med har garderobeskap og hvitevarer.
Leietakerne må ha med ting som bestikk, service, kjøkkenutstyr og sengetøy selv.

Bod

Du har egen bod til boligen din og den er merket med ditt bolignummer. Boden er ca 1x1x1 meter.
Bodene finner du i 3. etasje.
Pass på at du tar rett bod. Du må ha med egen hengelås til boden.

Postkasse

Postkassen din er merket med bolignummeret ditt, du må selv merke den med navnet ditt. Postkassene er plassert i 1. etasje, det er egne postkassenøkkel.

Søppelhåndtering

Søppel skal kildesorteres og kastes rett i søppelkontainer. I søppelkontainere i bakgården sorteres søppel i restavfall, papp/pair, matavfall og glass/metall. Tøm søppel regelmessig. Det er et enkelt miljøtiltak som alle kan gjøre.

Ute- og nærområder

I Grønnegata 70 er Gregers kafè og bar, som også har konsertsal hvor det arrangeres konserter med mange kjente band. 

Det er gangavstand til CC kjøpesenter, Maxi kjøpesenter, Hamar kino, Hamar kulturhus, gågata, parker og Koigen friområde med strand, volleyballbane, skatepark, grillplass, tursti langs Mjøsa, basketbane, m.m.
Matbutikker: Kiwi og Rema 1000 er i nærheten.

Komfyr og komfyrvakt

Det er induksjon komfyrtopper på alle kjøkken.

Komfyrvakten GARO SR5 overvåker komfyrområdet og forbedrer sikkerheten under matlaging ved å gi en alarm med et rødt blinkende lys hvis det oppdager en potensiell farlig matlagingssituasjon. Disse situasjonene kan for eksempel være et kokekar som overopphetes eller langvarig fravær av personer under matlaging. Når du hører alarmen, ta det rolig og kontroller situasjonen. Hvis det ikke er noen fare, kan du stoppe alarmen ved å trykke på OK-knappen.

Problemer? Legg inn en feilmelding til drift på din side, så kommer vaktmester og ordner dette.