Pustepause

02. Oct kl. 15:30 - 11. Dec kl. 16:30 Møterommet i SINN sine lokaler på InternatetArrangør: Elisa Råum Stenberg

Noen ganger kan man ikke bare tenke seg ut av ting. Noen ganger må man bare ta seg tid til å bare være. Annenhver mandag kan du være med på en kort guidet meditasjon. Hensikten er å gi deg et pusterom i hverdagen – et pusterom du kanskje vil ta med deg videre på egen hånd inn i den?

Bli med på en pustepause?

Meld deg på de enkelte mandagene du kan. Det er førstemann til mølla. Plass til maks 8 stk per mandag.

Påmelding her

Meditasjon er en mental praksis som et verktøy for å hjelpe deg til å slappe av – og å endre sinnet og hvordan du tenker ved å rette fokuset innover og hvile i kroppens funksjoner og pågående tanker. Meditering er ment å hjelpe deg til å være mer i deg selv og mer tilstede i dine omgivelser. Gjennom guidet meditasjon blir du veiledet i seansen. Sammen hviler vi i det som er, har vært og det som kommer.

Tematikken for de forskjellige meditasjonene omfavner livet generelt og passer derfor alle. Du ligger på gulvet eller sitter behagelig. Meditasjonen varer maksimum i 15 minutter og avsluttes med avspenning.

Sted: Møterommet på SINN sine lokaler i 1 etasje på Internatet
Intervall: Annenhver mandag: 2/10, 16/10, 30/10, 13/11, 27/11 og 11/12
Tidspunkt: Kl 15:30-16:15

De 8 som får plass vil få en direkte sms med bekreftelse. Dersom du ikke hører noe har du dessverre ikke fått plass, men er likevel på venteliste. Ved avbestilling av plasser vil de nærmeste på ventelisten bli kontaktet. Avmelding må skje fredagen (3 dager før kursdag) innen kl. 14 slik at de som venter på plass kan få beskjed. Avmelding skjer til tlf.nr 477 60 854.

Har du generelle spørsmål kan de også sendes til tlf.nr 477 60 854.

Velkommen!

Kursholder

Elisa Råum Stenberg
Samtaleterapeut

Her holdes kurset:

Legg til i din kalender
Slett campus-cookie!