Skal du være på studiestedet i juleferien?

Vi trenger ikke å vite hvorfor, for det kan være mange grunner til at noen er på studiestedet i ferien. Vi vil bare vite om at du er der, så vi kan være der for deg ❤

Vi er inne i en veldig spesiell tid. Ikke bare er det jul, men det er også en pandemi. Derfor vil vi gjøre noe spesielt for dere denne julen. Vi forsøker å kartlegge hvor mange studenter som er igjen på studiestedet sitt, og ønsker derfor å høre fra deg hvis du skal det!

Hvis du vet at du skal bli på Evenstad, Rena, Elverum, Blæstad, Hamar eller Lillehammer i jula, håper vi du vil fylle ut dette skjemaet: 

Vi har satt svarfrist 11. desember, for å ha nok tid til å planlegge tilbudet i jula. Vi stenger imidlertid ikke skjemaet, slik at folk som finner ut av at de blir på studiestedet senere også har mulighet til å melde seg.

Hva må du fylle ut?

Det eneste som er obligatorisk å fylle ut i skjemaet er hvilket studiested du hører til, og om du bor i SINN-bolig. Det har ikke noe å si for tilbudet om du bor hos oss eller ikke, men det er for å kartlegge hvor det er flest folk. 

De andre spørsmålene er ikke obligatorisk å fylle ut, men vi håper du kan skrive en setning eller to selv om – slik at vi vet hva du kan tenke deg at vi finner på. Enten det er aktivitet, samlingspunkt, matkasse – hva enn du føler behov for. 

Det er også valgfritt å legge igjen kontaktinformasjon, men vi vil gjerne komme i kontakt med deg for å informere om tilbudet vi skal ha i julen. Hvis du ikke legger igjen noe kontaktinformasjon, håper vi du følger oss i sosiale medier for å få med deg tilbudet. 

Vi sletter all informasjon i skjemaet umiddelbart etter juleferien, og vil ikke bruke det til noe annet enn dette formålet.