Smittevernstiltak i SINN bolig

SINN Bolig følger situasjonen tett og følger de råd og anbefalinger som gis fra Folkehelseinstituttet. Vi gjør oppmerksom på at vi fortløpende vurderer nye tiltak etter hvert som situasjonen endrer seg.

Alle henvendelser til SINN Bolig tas per telefon: 414 54 900, e-post: [email protected], chatbot-Sinnøve på sinn.no eller via Min side.

Vi er tilgjengelig fra mandag til fredag, mellom kl. 08:00-15:00. Boligkontorene er nå stengt på lik linje med studiestedene på Høgskolen i Innlandet, men inn-/utlevering av nøkler, etc. håndteres etter avtale.

Ved mistanke om smitte

Hold deg hjemme og ring fastlegen din. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt på 116 117. Kommunene har beredskapsplan og rutiner for håndtering av eventuelle smittetilfeller i sin kommune.

Har du fått påvist viruset, eller blitt satt i karantene?

Vi ber alle beboere som blir satt i karantene eller hjemme-isolasjon om å kontakte SINN på [email protected], slik at vi får oversikt over situasjonen.

Se informasjon fra Folkehelseinstituttet, for mer informasjon om hjemme-karantene.

For råd til pasienter som isoleres i hjemmet, se informasjon fra folkehelseinstituttet. 

Råd til de som deler fellesarealer

Når man deler felleskjøkken og/eller bad med andre er det viktig å følge råd for håndhygiene og andre grunnleggende smitteverntiltak.

God håndhygiene med hyppig håndvask med såpe er avgjørende, spesielt etter toalettbesøk, før matlaging og måltider. Husk også å vaske hender etter at du har vært på felleskjøkken og fellesbad og før du forlater studentboligen.

Generelt er det viktig at alle tar ansvar for å holde felleskjøkken og bad rene og at hver og en umiddelbart etter bruk rengjør overflater etter seg.

Kjør programmer på oppvaskmaskin med minimum 65 grader.

Har du spørsmål om karantene eller isolasjon i studentbolig?

Send en mail til [email protected], eller ring sentralbordet vårt på tlf: 41 45 49 00. Ikke møt opp personlig, pga. smittefare.

Har du generelle spørsmål om korona, ring Folkehelseinstituttets informasjonstelefon på 815 55 015.

Informasjon om koronavirus fra våre vertskommuner