Sorgweekend – for deg som har mistet noen

21.-23. oktober arrangerer Studentprestene og Studenthumanistene sorgweekend for studenter og unge voksne på Modum Bad i Hokksund. Sorgweekend er for deg so mer under 35 og har mistet noen i dødsfall og ønsker støtte i sorgen.

Hjelp til å takle livet ved å hjelpe andre og deg selv

Sorgweekenden er på Institutt for Sjelesorg, Modum Bad, i vakre og rolige omgivelser. Her møter du erfarne samtalepartnere som vil lede undervisning, grupper og en-til-en samtaler. Du vil også treffe andre som er i en lignende situasjon.

Du får hjelp til å takle livet og en mulighet til å støtte andre som har opplevd tap etter dødsfall. Sorgweekend er livssynsåpen og et tilbud til alle studenter og unge voksne i Norge, uavhengig av livssyn og religiøs tilhørighet. Det vi være studenthumanist, studentprester og muslimsk samtalepartner med på helgen.

Hjertelig velkommen!  

Inkludert i sorgweekenden

  • undervisning om sorg
  • gruppesamtaler
  • tilbud om en-til-en samtale
  • gode turmuligheter
  • kost og losji

Reise

Institutt for Sjelesorg, Modum Bad ligger i Vikersund halvannen time fra Oslo. 

Kollektivt: Det enkleste vil for mange være å ta tog til Hokksund. Det går tog dit bla. fra Gardermoen og Oslo. Vi setter opp taxi t/r Institutt for Sjelesorg-Hokksund.

Helgen starter med innkvartering fredag kl 1200-1300 og avsluttes med lunsj og avreise søndag kl 1430. Bestill gjerne togbilletter når du har fått bekreftelse på at du har mottatt plass.   

Det er gratis parkering for de som ankommer med bil. 

Kostnad

Deltakeravgiften er NOK 200.