Studenten kaffebar Lillehammer

Sentralt beliggende mellom treningsrom, auditorium og grupperom, er dette plassen for en pause mellom forelesninger, etter trening eller rett og slett en plass å treffes – både på dagtid og kveldstid.

Kaffebaren tilbyr mange sorter kaffe og mange slags GO’BITER; baguetter, wraps, scones, kaker, taco hver torsdag og mye annet godt. Fra kl. 11.00 serveres det varmlunsj fra mandag – fredag (menyen kan du se på infoskjermene og FB).

Studenten skal være en arena for studentsosiale- og akademiske aktiviteter på Lillehammer. Vi ønsker at Studenten skal være et førstevalg for alle studentarrangementer.
Arrangementer etter kl. 15.00 i Studentens lokaler skal være aktiviteter arrangert av studenter for studenter.
Det arrangeres stand-up, quiz, foredrag, klassefester, filmvisninger, temafester, bli-kjent kvelder m.m.
Programmet for onsdagene settes opp av Studenten sitt styre (bestående av studenter).

Booking av arrangement

Åpningstider:
Mandag og tirsdag: kl. 09 – 15
Onsdag og torsdag: 09 – 18
Fredag: kl. 09 – 13

Kontaktinfo:
Daglig leder Tina Elin Berget, [email protected]  tlf.: 907 52 986 / 904 78 425

Følg oss på Facebook @studenten.hinn

Vil du jobbe på Studenten?

Bli med på å skape aktiviteter for deg og dine medstudenter, enten som del av styret til Studenten, eller som del av teamene som arrangerer aktiviteter hver onsdag! Vi trenger folk gjennom hele året, så det er bare å melde seg.

I styret, som velges hver vår, er det roller som styreleder, nestleder, økonomiansvarlig, sosialt ansvarlig, arrangementsansvarlig og markedsføringsansvarlig som skal fylles. Det vil si at uansett om du er rågod på budsjett og økonomi, vil booke artister eller andre gjester, eller vil synliggjøre alt det fine som skjer på Studenten – er det plass til deg!

I tillegg har vi gjennom hele året mange frivillige som jobber i Studenten, og hjelper til for å få hverdagen til å gå smidig. Har du for eksempel jobbet i en butikk, på restaurant eller på kafé, er dette perfekt for deg! Eller kanskje du har lyst til å prøve deg som bartender og barista?

Nøl ikke med å ta kontakt dersom du har lyst til å høre mer om vervene, eller melde din interesse! Send mail til [email protected].