Studentfrokost – nå også på mandager!

Få en god start på uka når vi utvider vårt tilbud om studentfrokost til å gjelde både mandager og onsdager.

Studentfrokost på onsdager har vært en suksess, og nylig gjenopptok vi dette etter en liten pause på grunn av smittesituasjonen i landet. Nå utvider vi dette til å gjelde mandager også!

Det betyr at hver mandag og onsdag har vi studentfrokost i våre kantiner. Du betaler 25 kroner og kan forsyne det av er herlig frokostbord med brødmat, pålegg, juice, kaffe og andre godsaker. 

I SINN-kantinene på Rena, Elverum og Hamar varer frokosten fra 08:30 til 10:00. På Lillehammer varer den fra 08:00 til 10:00.

Har du allergier eller spørsmål om innhold i maten, må du gjerne ta kontakt med de hyggelige ansatte i kantinene – så hjelper de deg.

Dere er hjertelige velkomne til å sitte i kantina utover tiden frokosten er, enten du vil lese, skravle eller andre ting.

Vi ber alle om å overholde smittevernregler, med helst 1 og gjerne 2 meters avstand til andre. Vi gjør fortløpende vurderinger for gjennomføring av frokosten med tanke på de lokale smittevernreglene.

Vi ønsker alle som er tilbake på studiestedet, og som er friske og raske, velkommen!

Dette er en aktivitet i forbindelse med Velferdsløftet – et løfte fra oss til dere om at vi skal gjøre det vi kan for å gjøre studentlivet litt enklere i den spesielle tiden vi er inne i.