Studentkoordinatorer

Lurer du på hva som skjer på ditt studiested? Vil du være med på våre aktiviteter, eller melde deg på noen av våre kurs? Ta kontakt med din lokale studentkoordinator!

Vi er her for deg, og jobber for at din studietid skal være morsom, trygg og sosial. Vi kan svare på det meste av spørsmål og er også åpne for innspill om det er noen aktiviteter eller ting dere savner på studiestedet deres. Ikke nøl med å stikke innom oss!

Finn din studentkoordinator

Lillehammer

Pål Brekke Indregard

Tlf.: 458 84 598

Epost: [email protected]

Kontor: Glassgården, ved StInn

Hilsen fra Pål:
Jeg er veldig opptatt av at Høgskolen skal være et sted hvor alle føler seg hjemme, og jeg elsker å hjelpe folk til å navigere til trygge havner. Uansett hvem du er og hva slags bakgrunn du kommer fra skal det finnes et velkomment fellesskap for deg å ta del i. Og jeg kan peke deg i riktig retning. Kom innom kontoret mitt i Glasshuset utenfor kantina, så hjelper jeg deg!

Hamar

Cathrine Haug

Tlf.: 416 45 153

Epost: [email protected]

Kontor:

Hilsen fra Cathrine:
Studietiden byr på gode opplevelser, vennskap, mestring, motgang og læring. Som studentkoordinator er jeg her for deg, og jeg håper at vi sammen kan skape sosiale arenaer, relasjoner og gode minner.

Blæstad

Cathrine Haug

Tlf.: 416 45 153

Epost: [email protected]

Kontor:

Hilsen fra Cathrine:
Studietiden byr på gode opplevelser, vennskap, mestring, motgang og læring. Som studentkoordinator er jeg her for deg, og jeg håper at vi sammen kan skape sosiale arenaer, relasjoner og gode minner

Elverum

Aurora Konttorp Heramb

Tlf.: 481 05 074

Epost: [email protected]

Kontor:

Hilsen fra Aurora:
Som studentkoordinator ønsker jeg å være med på å bidra til at studentene ved høgskolen får en studietid med gode relasjoner, trygge sosiale arenaer og mange erfaringer. Jeg ser fram til å skape gode relasjoner og godt samarbeid med studentene. Arbeidstiden min er primært tirsdag-torsdag, og bare ring meg hvis du lurer på noe eller trenger å få tak i meg.

Rena og Evenstad

Ane Skagestein Omholt

Tlf.: 907 23 744

Epost: [email protected]

Kontor:

Hilsen fra Ane:
Livet som student kan by på både utfordringer og gleder. Du skal lære mye om deg selv, faget ditt og andre, og det kan til tider være vrient å navigere. Det er der jeg kommer inn. I møte med dere studenter gleder jeg meg til gode samtaler og kloke innblikk i studiehverdagen. Sammen skal vi gjøre studentopplevelsen til en positiv og lærerik erfaring!