Våre tilbud og åpningstider i januar

I forbindelse med de nye tiltakene fra Regjeringen som gjelder i januar, har vi noen justeringer i våre tilbud og åpningstider. 

Kantine

Alle våre kantiner er åpne, men med noe justerte åpningstider fra forrige semester. Kantinene våre på Hamar, Elverum og Rena har åpent fra 08.00 til 15.00 hver dag. Kantina på Lillehammer har åpent fra 08.00 til 17.00 mandag til torsdag, og fra 08.00 til 16.00 på fredager.

Kaffebaren Studenten har åpent fra 09.00 til 15.00 mandag til torsdag og fra 09.00 til 13.00 på fredager.

I forbindelse med Velferdsløftet startet vi i høst med utvidet åpningstid i våre kantiner, hvor vi holdt åpent fram til kl. 18 mandag til torsdag. Dette tilbudet setter vi på vent inntil videre, i og med at det er få studenter på campus. 

Bok

Alle våre bokhandlere har åpent som vanlig, i tillegg til at vi tar imot bestillinger av pensum via epost – slik at du kan få pensumbøkene tilsendt.

Vi har alt av pensumbøker, og har oversikt over det du trenger til ditt studie. På grunn av Covid-19 og økt digitalisering av forelesninger, kan Akademika-appen nå benyttes ved bestilling på mail. For å benytte dette må du sende skjermbilde av bokkortet fra mobilen ved bestilling av bøker.

Barnehage

Våre barnehager følger de kommunale retningslinjene som gjelder barnehager. Det gjelder retningslinjene for Lillehammer kommune og Elverum kommune, for henholdsvis Smestad studentbarnehage og Veien studentbarnehage. 

Ta kontakt med din barnehage dersom du har noen spørsmål.

Helse

Våre samtaleterapeuter og psykolog er tilgjengelige som vanlig, men samtaler foregår digitalt inntil videre. 

Videosamtaler gjøres via en sikker videolink kalt Confrere. Du må legitimere deg med bank-ID før du starter samtalen. Du kan bestille time, der det er ledig, uavhengig av studiested. 

Bolig

Boligkontoret vårt har åpent som normalt, på hverdager kl. 09.00-15.00. Sentralbordet er åpent kl. 08.00-15.00. Dersom du har noen spørsmål må du gjerne ta kontakt med oss på telefon eller på nett: