Vaskeri i Seminargata 35/37 og Fr. Monsensgate

Vaske klær med Appwash

Du behøver bare en app for å vaske klær når du bor i Seminargata 35/37 eller Fredrik Monsens gate 21/23. Du trenger ikke engang å ta med deg vaskemiddel eller tenke på hvor mye såpe du skal ha i. Det fikser maskinen helt selv. Så enkelt!

For English text click here

FØRSTE GANG MED APPWASH

 1. Last ned appen appWash by Miele.
  appWash kan brukes på alle iOS- og Android-telefoner. Har du en smarttelefon som ikke støtter appen kan du bruke nettsiden appwash.com

  Last ned appWash til iOS
  Last ned appWash til Android

 2. Lag deg en konto
  Opprett konto ved å følge henvisningen i appen. Du trenger en e-postadresse, opprette passord, samt en verifiseringskode du mottar på sms ved å registrere telefonnummeret ditt.

 3. Tast inn maskinnummer
  Du vil nå bli bedt om å taste inn et femsifret maskin-nummer. Dette finner du på maskinene i vaskeriet.

 4. Fyll på saldo
  Før du kommer til registrering av betalingskort må du trykke på «Top up»-knappen. Du kan når som helst fylle på mer penger på saldoen din ved å gå inn på menyvalget «prepaid». Her kan du også avslutte kontoen din og få tilbakebetalt det du har igjen på vaskekontoen din.

 5. Lås opp, velg program og start
  Appen låser opp maskinen for deg inntil 15 minutter før bruk. Sett i gang vask eller tørk på ordinær måte. Du trenger ikke fylle på såpe eller skyllemiddel. Sveip mot høyre på displaypanelet på maskinen for å se alle programvalg. Velg ønsket program og trykk start.

SLIK STARTER DU EN MASKIN

Når du har en bruker i appWash kan du reservere vaskemaskin og tørketrommel 15 minutter før du kommer.

 • Velg en maskin som er tilgjengelig i appen. 
 • Finn maskinen du har valgt – sjekk at nummeret på maskinen stemmer med det du har valgt i appen. Maskinene er tydelig merket med nummer. Åpne døren og legg klærne i.
 • Still inn på ønsket program. NB: Trykk på displaypanelet og sveip til høyre for å få opp flere programvalg enn de du ser med en gang.
 • Trykk start.
 • Vær oppmerksom på at i appen så teller den tiden som er brukt, og ikke tiden som er igjen. Appen varsler deg når vasken eller tørken din er ferdig. Hvor lang tid vasken din eller tørken din tar for å bli ferdig er avhengig av hvor mange klesplagg du har i maskinen. Jo mindre tøy, jo raskere går det – fordi maskinene er sensorstyrt.

Ønsker du å sette på flere maskiner samtidig? Da må du gjenta bookingprosedyren i appen for hver maskin du vil sette i gang.

BRUK TØRKETROMMEL

En vanlig vask inneholder 2-3 liter med vann. Det betyr at henger du opp klesvasken i leiligheten, uten å lufte godt, kan dette bidra til at du får midd og bakterier. Vi anbefaler at du bruker tørketrommel så langt det er mulig.

Om du ikke har noen annen mulighet enn å henge opp klesvasken inne i din leilighet så er det viktig at du lufter godt.

HVA GJØR DU HVIS DU IKKE FÅR REGISTRERT DEG?

Den vanligste feilen skjer når du legger inn telefonnummeret ditt, under SMS-verifiseringen og når du legger inn e-postadressen din. Forsøk en gang til. Hvis du fortsatt ikke får det til, kan du kontakte [email protected]

PRISER

Bruk av vaskemaskin koster kr. 25,- pr vask, og bruk av tørketrommel koster 10,-. Vaskemiddel er inkludert i prisen og blir automatisk dosert.