Vi forlenger åpningstidene i kantinene igjen

Fra og med uke 7 kan du spise både frokost, lunsj og middag i våre kantiner. Ta gjerne med bøkene dine!

Før jul hadde vi utvidet åpningstider i kantinene våre, men måtte dessverre sette det på pause etter nyttår på grunn av smittesituasjonen i landet. Men nå står vi klare igjen til å holde åpent for dere! 

Kantinene våre på Rena, Elverum, Hamar og Lillehammer vil nå ha åpent fra 08:00 til 17:00 hver uke, mandag til torsdag. Fredager har de åpent fra 08:00 til 14:30 (til 16:00 på Lillehammer). 

Det er jo perfekt for deg som ikke gidder å lage middag en dag, eller som tar en lang lesedag og trenger eller har lyst på litt salt eller søtt.

Kaffebaren Studenten har åpent fra 09:00 til 15:00 mandag til fredag, og 09:00 til 13:00 på fredager.

Husk at kantinene våre er et fint sted å komme til nesten når som helst hvis du trenger å komme deg ut av hybelen en tur, eller hvis dere er flere som trenger et samlingspunkt med plass til å holde avstand. Eller kanskje det er fullt på biblioteket? Ta med bøkene og les hos oss da, vel!

Vi har flere sittegrupper hvor du kan sitte og lese – enten alene eller sammen med andre, på god avstand. Hos oss er det også kort vei til neste kaffekopp ? 

Tiltaket er en del av Velferdsløftet, hvor vi ønsker å skape aktivitet på eksisterende tjenester ved for eksempel å gjøre kantinene våre og mattilbudet mer tilgjengelig for dere.