Gjesteordning

Har du betalt semesteravgift til én samskipnad, kan du via samskipnadenes gjesteordning få tilgang til tjenester ved andre universiteter og høgskoler i landet.

Få studenttilbud der du er

Gjesteordningen kan være særlig aktuell om du i perioder tar fag, skriver oppgave eller er i praksis et annet sted enn der du vanligvis studerer.

Med gjesteordningen får du tilgang til mange tjenester hos andre samskipnader enn den du opprinnelig tilhører. Tilbudene kan for eksempel være servering, barnehageplass eller helsetjenester.

Mer at de enkelte studentsamskipnadene har ulike måter å prioritere tilbudene på, og at enkelte tilbud ikke inngår i ordningen.

Gjest i Innlandet? Disse tjenestene tilbyr vi deg:

Når du kan fremlegge gyldig studentbevis tilknyttet en av landets studentsamskipnader, har du rett til studentrabatt i alle våre spisesteder. Les mer om våre spisesteder.

Dersom du har behov for studentbolig i Innlandet, kan du leie bolig hos oss til samme pris som studenter tilknyttet SINN. Les mer om våre studentboliger.

Vi har studentbarnehage på Lillehammer, hvor du som student kan søke om barnehageplass til ditt barn. Les mer om barnehagen vår.

Dersom du trenger noen å snakke med, kan du ta kontakt med vårt sentralbord for å undersøke om våre samtaleterapeuter har ledig kapasitet. Les mer om samtaletjenesten vår.

Se hva som skjer på ditt campus

Se hva som skjer på ditt campus

Vi arrangerer en rekke aktiviteter og arrangementer for deg som student.
Søk studentbolig

Søk studentbolig

Enten om du vil bo alene, i kollektiv eller med familien, så har vi studentboliger til deg.
Noen å snakke med?

Noen å snakke med?

Trenger du noen å snakke med? Vår samtaletjeneste er her for deg.
Slett campus-cookie!