SINN Helse er her for deg

Vårt kompetente team er her for deg dersom du i studietiden opplever perioder der du har behov for en utenforstående fagperson å snakke med. Vi har samtaleterapeuter, psykologer og studentkoordinatorer som kan hjelpe deg på ulike felt. 

Dette er et lavterskeltilbud da vi av erfaring vet at livet som student kan by på både små og store utfordringer. Du trenger ikke å være syk for å kontakte oss. Ikke la problemene bli for store!

Mange studenter tar kontakt med oss for å snakke om:

  • Psykisk og fysisk helse
  • Prestasjon/eksamensangst og stressmestring
  • Relasjonsproblemer og kjærlighetssorg
  • Nedstemthet, lav selvfølelse og bekymringer

Helsetilbudet er for deg som student ved Høgskolen i Innlandet, LIMPI og Centric IT Academy, enten du studerer fulltid, deltid eller tar nettstudier. Tilbudet er gratis, og vi har kort ventetid.

Studentkoordinatorene våre holder flere kurs gjennom studieåret. 

Vi har åpent for fysiske samtaler igjen. 

Vi har nå åpent igjen for fysiske samtaler hos våre samtaleterapeuter og psykologer. Dersom du vil ha samtale fysisk på vårt kontor, overholder vi smittevernregler med avstand og god hånd- og hostehygiene. For de som ønsker, vil det fortsatt være mulig å bestille digitale samtaler/ videosamtale. 

Dersom du velger videosamtale, gjøres dette via en sikker videolink kalt Confrere. Du må legitimere deg med bank-ID før du starter samtalen.

Du kan bestille time, der det er ledig, uavhengig av studiested. 

Dersom du vil ha samtale fysisk på vårt kontor, overholder vi smittevernregler med avstand og god hånd- og hostehygiene.

Er datoene grå, betyr det at den datoen er opptatt. Dersom alt er opptatt kan du gjerne sjekke igjen senere – da vi legger ut ledige timer fortløpende ved avbestillinger og liknende.