Nyttige apper

Helse

Det finnes mange forskjellige apper som kan hjelpe deg med forskjellige problemstillinger eller utfordringer i hverdagen, ta en titt her!

Tankevirus

Tankevirus er en metode rettet mot forebygging av tidlige psykiske plager. Om du har mye negative tanker og ønsker å bruke mindre tid på bekymring er dette appen for deg. Hver morgen i tre uker mottar du et nytt videotips som hjelper deg å reflektere over egne tankemønster.

Last ned her

Grubl

Grubl er appen for deg som overtenker. Når du laster ned appen svarer du på noen spørsmål som sier noe om hvor mye du overtenker. Etter det følger du et program med oppgaver og videoer i 12 dager før du tester deg selv igjen.

Last ned her

Heia meg

Heia meg er ditt daglige heiarop. Du velger hva du vil ta tak i; søvn, alkoholvaner, å komme i bedre form, kosthold eller å bli sterkere mentalt. Hver dag får du en påminnelse om hva som er viktig å huske på for at du skal nå målene dine.

Last ned her

Attensi skills

Last ned appen og skriv student i tekstfeltet. Du vil da få tilgang til to programmer – MOT og Skjerpa.

MOT er for deg som opplever å ha utfordringer med ditt sosiale liv eller ønsker å ta tak i en indre sosial uro og plagsom selvbevissthet.

Skjerpa er for deg som ønsker å bedre studievaner, lære deg fokus eller finne balanse mellom studielivet og fritid.

Last ned her
Slett campus-cookie!