Tester nye tilbud til studenter

Helse

Ved Høgskolen i Innlandet tester forskere nå et nytt lavterskeltilbud på studenter som trenger hjelp til å få det bedre i hverdagen.

Psykologer på Institutt for Psykologi (IFP) har utviklet et nyskapende, lavterskeltilbud skreddersydd for studenter som sliter med lettere psykiske helseplager.

Psykiske lidelser blir regnet som en av de største folkehelseutfordringene i vår tid. Det er dessverre et stort gap mellom behovet for behandling og ressursene som er tilgjengelig for de som trenger hjelp. Nå gjennomføres det et prosjekt på Hamar, Lillehammer og Elverum der studenter med lettere moderate psykiske utfordringer får hjelp gjennom et lavterskeltilbud.

Psykolog i SINN

Marius Aase

– Det ingen tvil om at det er et kjempebehov for et lavterskeltilbud innen psykisk helse. Det er ikke nødvendigvis slik at alle som er litt deprimerte må til psykolog. Her lærer du deg å jobbe med egne problemer, og det er bra.

Kontakt psykologspesialist/nevropsykolog Kjell Tore Hovik, på tlf. 48 23 07 90 eller epost [email protected], hvis du har spørsmål eller tror dette kan være noe for deg.

Slett campus-cookie!