Vennekollektiv

Har du lyst til å bo i kollektiv sammen med en eller flere av vennene dine? Våre boligkonsulenter prøver å etterkomme ønsker så langt det lar seg gjøre.

Hvordan søke om å bo sammen med venner?

Finn den hybeltypen som passer for dere, og fyll inn en vanlig boligsøknad. I kommentarfeltet i boligsøknaden skriver du inn hvem du ønsker bo sammen med. Den eller de andre du vil bo med må gjøre det samme. Da vil vi kunne plassere dere i samme kollektiv – om det er ledig. Første mann til mølla – her lønner det seg å være tidlig ute med søknad på våren!

NB! Oppgi også i kommentarfeltet på søknaden om dere kun ønsker å få tilbud der dere bor i samme kollektiv – eller om dere også ønsker bolig selv om vi ikke har mulighet til å plassere dere i samme kollektiv. Dette er svært viktig i forhold til ventetid.
Merk – det kan ta lengre tid å få et helt ledig kollektiv. For å sikre dere bolig anbefaler vi at dere takker ja til tilbudet dere eventuelt får, selv om dette ikke er i samme kollektiv, og så kan dere senere søke om å bytte bolig og stå på venteliste.

Slett campus-cookie!