Smestadmoen

Smestadmoen studentboliger ligger 3 km sør for Høgskolen og 2,5 km nord for Lillehammer sentrum.

På Smestadmoen har vi både møblerte og umøblerte ettromsleiligheter, samt toromsleiligheter.

Søk bolig her!

Her finner du Smestadmoen

Smestadvegen 9-15, 2619 Lillehammer

Slik kommer du deg hit

Se Innlandstrafikks reiseplanlegger for å se hvordan du kommer deg hit.

Vaskeri

Vaskeriet finner du i eget hus nord for bolighusene – i samme hus som driftsavdelingen vår Magne Henriksens veg 6). 

Møblert ettromsleilighet

Se våre møblerte ettromsleiligheter.

Umøblert ettromsleilighet

Se våre umøblerte ettromsleiligheter. 

Toromsleilighet

Se våre toromsleiligheter. 

Nyttig informasjon

60 1-roms leiligheter er møblert med garderobeskap, seng (90×200), hylle/skap på vegg, skrivepult og stol. Kjøkken er utstyrt med hvitevarer – komfyr og kjøleskap med frysedel.

60 1-roms leiligheter er umøblerte, men det er garderobeskap og hyller/skap på vegg. Kjøkken er utstyrt med hvitevarer – komfyr og kjøleskap med frysedel.

2-roms leiligheter er umøblert, men det er garderobeskap og hylle/skap på vegg. Kjøkken er utstyrt med hvitevarer – komfyr og kjøleskap med frysedel.

Leietakerne må selv holde bestikk, servise, kjøkkenutstyr og sengetøy. 

Du har tilgang til bod og den er merket med ditt bolignummer. Bodene finner du utenfor byggene, enten bak eller foran på kortsidene.

Pass på at du tar rett bod. Bolignøkkelen din passer også til boden.

Det er vanlig støpejernsplater på komfyrtoppen.

Komfyrvakten overvåker automatisk temperaturendringer og bruk av komfyren. Ved farlige situasjoner gir komfyrvakten fra seg en alarm og slår av komfyren og ovnene.

Alarm:

Alarm utløses og indikatorlyset midt på blinker rødt. Komfyren slår seg av i 15 sekunder.

Når du hører alarmen: Kontroller situasjonen. Ingen fare: trykk OK-knappen og fortsett matlaging. OK-knappen er på høyre side av komfyrvakten.

Hvis du ikke trykker OK-knappen mens alarmen går, vil komfyrvakten slå av komfyren og ovnen. Den rapporterer om strømbruddet med et kort repeterende signal og indikatorlyset blinker rødt i 15 minutter.

Ingen fare lenger: strømforsyningen til komfyren og ovnen gjenopprettes ved å trykke på OK-knappen etter å ha satt alle bryterne på komfyren til av-posisjon.

Problemer? Legg inn en feilmelding til drift på din side, så kommer en vaktmester og ordner dette.

Tenk grønt
SINN er sertifisert som Miljøfyrtårn. I løpet av et år bruker SINN flere millioner på strøm, vann og renovasjon. Ved å slå av lys når du går ut av et rom, ikke bruke mer vann enn du trenger, og sorterer søppel nøye, kan du bidra til å minske miljøbelastning og driftskostnader. For oversikt over hvordan søppel skal sorteres, besøk Sortere.no

Røyking
Alle våre studentboliger er røykfrie, dette gjelder også E-sigaretter og dampere. Det er ikke tillatt å røyke i fellesrom, veranda, egen bolig eller i vinduskarmen. Vennligst gå ut av bygget og litt vekk fra inngangspartiet og vinduer av hensyn til andre. Brudd på reglene kan medføre oppsigelse av leieforholdet.

Støy
I en studentbolig bor mange tett sammen på små arealer. Dette kan føre til mer støy og lyder enn du ville opplevd i andre typer boliger. Derfor er det viktig at man viser hensyn overfor sine naboer. Samtidig må du også tåle et høyere støynivå i studentboliger enn i andre typer boliger, nettopp fordi man bor så tett sammen.

Det skal være ro etter kl. 23.00. Skulle du plages av støy fra naboer, ta kontakt med vedkommende og be de dempe seg. Hjelper det ikke kontakt politiet på 02800. 
Send oss en e-post om vi skal kontakte vedkommende i etterkant.

Du får parkeringsbevis på SINN kontoret når du registrerer bilens reg.nr. og om det er ledig p-plass.

Parkeringsabonnement faktureres sammen med husleien (månedspris for parkering finner du i Bilag 1 til leieavtalen). 

 

Postkassen din finner du inne i 1. etasje i bygget du bor i. Den er merket med bolignummeret ditt, du må selv merke den med navnet ditt.


Posten:
Husk å oppgi nøyaktig postadresse til de du venter post fra – Navn, vei og veinr., bolignr. (viktig), postnr. og sted. Post som ikke er tilstrekkelig merket blir ikke levert av Posten.

Husk også å melde adresseendring til dine kontakter/Posten når du flytter inn/ut: https://www.posten.no/adressetjenester/student  

Strøm, varmtvann og oppvarming er inkludert i husleien.

 

Varmekabler i badegulv
På badegulv med varmekabler bør du ikke legge badematter. Det kan påvirke termostaten og varmekablene kan slutte å fungere.

Sykkel må parkeres i sykkelstativ foran bygg 15 eller egen bod.

Søppel skal kildesorteres og kastes i rett søppelkontainer. I søppelkontainere på parkeringsplassen sorteres søppel i papp/papir, matavfall, glass/hermetikk og restavfall.

Poser til matavfall finner du i vaskeriet.

Det er per nå ikke egen kontainer for plastemballasje (SINN er i dialog med Glør om dette). 

Batterier, lyspærer: Nærmeste KIWI/Rema
El-avfall: Nærmeste Elkjøp/Power, o.l.

Tøm søppel regelmessig! Kildesortering er et godt og enkelt miljøtiltak som alle kan gjøre.
Det er ikke tillatt å sette igjen søppel utenfor søppelkontainere eller i ganger/trapper.

Det er sittebenker og bord på uteområdet. 

Kiwi Smestad og Kiwi Nordre Ål er i gangavstand fra studenthjemmet og busstopp finner du rett nede i Gudbrandsdalsvegen.

Meld fra om feil eller mangler i boligen din eller i fellesområdene på Min Side

Dersom du nettopp har flyttet inn i studentboligen din, er det viktig at du gir beskjed med en gang (fyll ut sjekkliste på Min side) dersom du finner feil i boligen din eller fellesarealene. Da vil vi raskt kunne følge opp saken og hjelpe deg.

Vaskeriet finner du i eget hus nord for bolighusene – i samme hus som driftsavdelingen vår. 

Last ned appen Appwash eller bruk appwash.com, registrer bruker og følg instruksjoner i vaskeriet eller her.

Vaskemiddel og skyllemiddel doseres automatisk i vaskemaskinene så du trenger ikke eget. Industrivaskemaskinene skyller ut alt av vaskemiddel/skyllemiddel, så de med allergier/ømfintlig hud kan også bruke de inkluderte vaskemidlene.

Ofte leste innlegg

Kan jeg fikse det selv?

Før du sender inn en feilmelding/henvendelse til vaktmester, sjekk om du kan gjøre det selv. Her finner du de vanligste henvendelsene vaktmesterne våre får og hvordan du fikser disse selv.
Trenger du fortsatt hjelp, legg inn en feilmelding inne på Min side.

Nøkkelhenting og -levering

Alt om hvor og når du henter og leverer nøkkel til studentboligen din.

International students and SINN Housing

Here you can find useful information for incoming exchange students and incoming full degree students attending the INN University and applying for/moving into our student housing.

All the Norwegian pages at sinn.no can be translated into your choice of language in you web browser.

Slett campus-cookie!